Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /srv/vhost/artdelbonsai.org/home/html/wp-content/plugins/swift-framework/includes/page-builder/shortcodes/media.php on line 1042

Carrer Camí de l’Escola, s/n
08520 Les Franqueses del Vallès. Barcelona
Ens pots trucar al: 607358585
Email: info@artdelbonsai.org

Nishikiten 2019

Nishikiten 2019
26 de enero de 2021 Art del Bonsai

La Nishikiten s’uneixi exposició biennal, con un gran prestigi dins del món del Bonsai a nivell de l’Estat, organitzada por l’Associació del l´art del bonsai de les Franqueses del Vallés. Aquesta Exposició s’uneixo trobada important, esperat i molt valorat en l’agenda de les exposicions de bonsai a Catalunya i Espanya, con participants arribats de les altres comunitats autònomes.

Una afluència de públic molt elevada que prové de les diferents associacions d’aficionats al Bonsai, de tota Catalunya i part de l’estat, a la qual s’ha de sumar l’interès que genera entre la población. La Nishikiten comença en 2001 en la localitat de Granollers, passant més trigo a les Franqueses del Vallés, La Garriga i Barcelona (celebrant al Jardí Botànic de la ciutat).

A partir de l’any 2013, quan es lleva a cap la XI edició, torna als seus orígens, a la ciutat de Granollers, ho marco del Museu de Ciència Naturals “La Tela” i fins a l’any 2017. En aquest any 2019, dada la magnitud de l’exposició, la seva ubicació serà la nau Dents de Sierra de l’espai cultural Roca Umbert, situat la callo Enric Prat de la Riba, 77 de Granollers.

La Nishikiten té com a finalitat donar a conèixer l’art del bonsai en el seu estat pur, es dir, la representació de paisatges i la creació d’obres d’art, allunyant-se qualsevol tòpic que embolica al món del Bonsai. Serà punt de màxima preocupació la conjugació d’elements expositius, profunds, taules, pintures, plantes d’accent, il·luminació, etc. por tal d’aconseguir el nivell de perfecció més alt.