Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /srv/vhost/artdelbonsai.org/home/html/wp-content/plugins/swift-framework/includes/page-builder/shortcodes/media.php on line 1042

Carrer Camí de l’Escola, s/n
08520 Les Franqueses del Vallès. Barcelona
Ens pots trucar al: 607358585
Email: info@artdelbonsai.org

Associació


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /srv/vhost/artdelbonsai.org/home/html/wp-content/plugins/swift-framework/includes/page-builder/shortcodes/row.php on line 161

Qui som

L’associació Art del Bonsai el formem un grup de persones amants de l’art del bonsai que n’hem fet un vehicle d’expressió creativa. La nostra vinculació amb l’Associació ens permet compartir amb un col·lectiu ampli d’aficionats el nostre treball, millorant dia a dia les nostres habilitats, i alhora aprofundir en la comprensió de la bellesa i el sentit del bonsai.
La nostra dedicació voluntària a l’Associació Art del Bonsai contribueix a desenvolupar els projectes comuns de l’entitat d’acord amb els seus objectius.

Foto 01. Associació de l'Art del Bonsai

Foto 02. Associació de l'Art del Bonsai

Filosofia

L’associació Art Bonsai neix amb la voluntat i l’entusiasme de refermar el valor artístic, espiritual i cultural del Bonsai, les seves arrels històriques i filosòfiques buscant sempre l’apropament a la natura i alhora la difusió d’aquest valors.
Les persones que formem part d’aquesta l’associació pensem i vivim el Bonsai com un art que entra profundament a les nostres vides i esdevé una veritable passió, que ens faci sensibles als valors espirituals d’amor a la natura.
No pretenem ser únicament una associació d’afeccionats. La nostra voluntat és aconseguir i desenvolupar el Bonsai com expressió artística perquè sigui un mitjà de comunicar la nostre forma de pensament.
Per tot això, es faran diverses activitats, sent la més important de les quals és una exposició que a partir d’aquest any será bianual que esperem que cada vegada tingui més importància i que sigui el reflex de la nostra manera de fer i pensar.

Junta directiva

En aquests moments estem actualitzant aquest apartat. Disculpeu les molèsties.

Xarxes socials

Estem presents a totes les xarxes socials , ens pots seguir a Facebook , Twitter i Instagram.

Twitter Nishikiten