CatalàEnglishFrançaisItalianoEspañol

Taller de Bonsai amb Marco Invernizzi

Taller de Bonsai a càrrec de Marco Invernizzi

 

El taller es realitzarà el divendres 26/11/2021 de 10:00h a 18:00h a les aules-taller de l’Espai Roca Umbert, amb un màxim de sis participants.

El material per desenvolupar l’activitat, l’arbre i les eines, les haureu de portar vosaltres, el filferro el facilitarà l’Associació Art del Bonsai.

La inscripció és de 150 €.

Si voleu participar en aquest taller feu un correu electrònic a artinfo@artdelbonsai.org amb el missatge Taller bonsai Marco Invernizzi per reservar plaça i us informarem d’on fer l’ingrés bancari.

Marco Invernizzi

(Milan 1975) s’inicia en el món del bonsai l’any 1991 i al 1997 marxa a Japó on s’hi està quatre anys sota la tutela del gran mestre Mashaiko Kimura, sent el primer alumne no japonès d’aquest. L’any 2001 inicia la seva carrera professional ensenyant l’art del bonsai en quatre continents, participant en els més prestigiosos congressos de bonsai del món, publicant nombroses publicacions en revistes especialitzades i en d’altres com Newsweek o el Corriere della Sera i participant en programes de televisió i ràdio. En l’actualitat passa la major part de l’any treballant a com a conservador d’algunes de les millors col·leccions de bonsai a occident. L’any 2018 va ser el primer occidental anomenat membre de l’Associació Japonesa de Professionals del Bonsai.

Paral·lelament a aquesta activitat desenvolupa la seva vessant com a dissenyador, creant l’eina per bonsais, icheban ( www.ichiban.it ) i dissenyant els torns professionals per treballar bonsais de Green T ( www.green-t.info )